LA BAMBA ZWOLLE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1803 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Bamba Zwolle. Meer weten? Ontdek meer

24 jul 2024 om 9:40 Het eten was nog goed warm en het smaakte prima! De bezorgtijd was echter meer dan 90 min.
23 jul 2024 om 19:05 Eten was perfect, bezorging was goed! Echter, ik betaalde wel 50 cent (in totaal) extra aan plastic voor 2 bakjes saus en 2 frikandellen en dat terwijl alles in een kartonnen verpakking werd geleverd! Aanpassen graag!
23 jul 2024 om 9:06 Bezorgtijd gaf aan dat het 20 tot 45 minuten zou duren. Eten was niet heel warm. Daarnaast had ik 2 bakjes oorlog besteld, beide niet aangekomen
18 jul 2024 om 19:59 Erg goed!
16 jul 2024 om 18:29 Goede service. Ik had verkeerde adres ingevuld maar toch snel geleverd. Toppers
14 jul 2024 om 19:36 Super op tijd! Prima eten!
8 jul 2024 om 19:54 Normaal zijn we altijd heel tevreden. Lekkere knapperige friet. Maar de friet die we nu nu kregen was niet te eten! Slappe bijna kleurloze rauwe friet. Dit kan echt niet!! Kon zo de kliko in. Zonde van het geld helaas. De snacks daarintegen waren goe
7 jul 2024 om 19:23 Eten was weer top, we misten alleen de mosterd bij de kroketten en er was een bakje fritessaus niet geleverd, beetje zonde van de 1,70
30 jun 2024 om 20:54 Snel bezorgd lekkere goeie friet niet van die slappe zooi die niet te kanen is!
23 jun 2024 om 21:31 Heerlijk, wel jammer dat er geen gewone kipcorns en milkshakes waren
20 jun 2024 om 21:43 Lekkere patat en snacks. Bezorgtijd stond voor bestellen op 20 tot 45 minuten. Het heeft uiteindelijk meer dan een uur geduurd.
15 jun 2024 om 20:00 Zoals gewoonlijk weer erg lekker en warm!