LA BAMBA ZWOLLE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1728 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Bamba Zwolle. Meer weten? Ontdek meer

29 feb 2024 om 19:26 Sorry maar we kregen koud eten bezorgd en veel te duur allemaal voor wat je krijgt. En ook nog 0,15 cent vragen per bakje bovenop de absurde prijzen. Nooit meer La Bamba
19 feb 2024 om 21:38 jammer van kipcorns ze zijn niet meer de zelfde kwaliteit en lekker als de oude die jullie verkochten
19 feb 2024 om 18:47 Bijna alles was verkeerd. De milkshake was verkeerd en we kregen ook nog eens saus te weinig terwijl we extra voor saus hadden betaald. Ook hadden wij graag schone rietjes gewild in plaats van rietjes met saus
19 feb 2024 om 10:36 Prima, mede omdat het een nieuw adres betreft welke nog niet in google maps stsst
11 feb 2024 om 20:09 Slecht. De 2e keer dat het eten een half uur te laat is. “We doen 2 bestellingen in een keer” word er gezegd. Geef dan een actuele tijd aan of bezorg gewoon niet per route maar per klant
8 feb 2024 om 20:02 Duurde erg lang voor hun doen. Ben ik niet van ze gewend.
8 feb 2024 om 18:37 Bestelling was er snel en patat was lekker. Kreeg echter een gewone frikandel ipv de bestelde frikandel speciaal. Tip voor la Bamba: controleer de bestelling even voordat deze de deur uitgaat.
5 feb 2024 om 11:42 Frikandel speciaal niet geleverd. Wel snel nageleverd. Bamischijven lauwwarm
4 feb 2024 om 15:47 Zoals altijd heerlijk gegeten
3 feb 2024 om 21:48 Helaas was alles koud !
31 jan 2024 om 19:53 Hadden een milkshake die bovenop ons warme eten gezet was en is omgevallen en is gaan lekken, eten koud en nat van de milkshake. Dus als je van koud/nat/soppig eten houdt, moet je hier zijn. Weggegooid geld.
27 jan 2024 om 8:40 Patat was keihard, hamburger viel me ook erg tegen. En dat voor zo’n prijs. Ben ik niet van hun gewend.