LA BAMBA ZWOLLE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1411 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Bamba Zwolle. Meer weten? Ontdek meer

7 feb 2023 om 18:35 Bezorger vriendelijk eten was goed warm en veel patat was weer lekkee
3 feb 2023 om 20:03 Eerder een bestelling gedaan. De kroket en de bamischijf uit elkaar en hele zak onder de saus. Netjes opgelost, want ik mocht een gratis bestelling plaatsen. Vanavond geplaatst, maar helaas kreeg ik de bestelling weer exact hetzelfde. Niet goed meer
2 feb 2023 om 22:52 Was lekker en nog warm
1 feb 2023 om 19:24 Patat was koud wat de laatste tijd vaak is ..frikandel speciaal omgeslagen in het bakje plastic vork onderin het bakje dreef in de saus..
31 jan 2023 om 19:33 Top, leuke bezorger!
28 jan 2023 om 22:57 Eerlijk goed en meer dan genoeg!!
28 jan 2023 om 19:52 Heerlijk gegeten, alles was ook goed warm. Ontbrak iets aan bestelling, even gebeld en werd heel netjes opgelost.
24 jan 2023 om 19:25 Altijd heerlijk, maar de vorige keer was de patat droog, nu te hard.
24 jan 2023 om 19:09 snel bezorgt Patat wat koud
23 jan 2023 om 10:33 Patat te ver doorgebakken, vreselijk droog, grootste gedeelte weggegooid. Bamischijven uit elkaar gevallen, met vork uit bakje gegeten
22 jan 2023 om 20:34 Normaal gesproken echt super lekker. Maar vind het vandaag iets minder leek wel of de patat voor de tweede x gebakken was. En dat vind ik nou niet zo heel erg lekker.
20 jan 2023 om 20:17 Terleurstellen! Ik heb 2 uur moeten wachten dit vind ik schadalig lang als je rond 6 uur al bestelling door hebt gegeven!!! als je La Bamba belt dan krijg je te horen je bestelling gaan we er nu net in doen.